Nieuws

SWINKELS MACHINERY IS DÉ NIEUWE KOMATSU UTILITY PARTNER IN NOORD-BRABANT

Rick Swinkels – het gezicht achter Swinkels Machinery – is gespecialiseerd in de verkoop van machines, onderdelen en toebehoren. Met ruim 15 jaar ervaring in de branche heeft Rick Swinkels een groot netwerk opgebouwd en is inmiddels een bekend gezicht voor velen. Het team van Swinkels Machinery streeft naar het hoogst haalbare voor de klant. Mede door de positieve instelling en oog voor detail weet Swinkels Machinery keer op keer het gewenste resultaat te leveren.

Uitbreiding van de huidige services was dan ook een logische vervolgstap voor Rick Swinkels: “Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we op zoek gegaan naar een partner voor de levering van nieuwe hoogwaardige machines. Het merk Komatsu sprong meteen in het oog. Als Utility Partner kunnen wij onze klanten betrouwbare machines aanbieden waar de klant dag in dag uit op kan rekenen.”

Naast de eersteklas utility machines van Komatsu, kan Swinkels Machinery ook rekenen op support vanuit BIA Nederland. Utility Partner Manager Mark Rekswinkel kijkt met veel vertrouwen naar deze nieuwe samenwerking. Daarin benadrukt hij ook: “Kennis is macht en samenwerken is kracht. Vooral in deze tijd is het nog meer van belang om onze krachten te bundelen”.

Met Swinkels Machinery gaat BIA Nederland de samenwerking aan met een partij die de klant centraal stelt en denkt in oplossingen. Kernwaarden die voor BIA Nederland zéér hoog staan en van belang zijn in een nieuw partnerschap.

BIA Nederland wenst Swinkels Machinery veel succes als nieuwe Utility Partner en kijkt uit naar een succesvol partnerschap.

 

Heeft u vragen? Neem contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur mij een e-mail.

U gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet ondersteunt worden door uw webbrowser Update mijn webbrowser

×